Umeci su sjajan način da u veoma kratkom roku dođete do savršene frizure.

Brz životni tempo, svakodnevni stres, loša ishrana i mnogi drugi faktori utiču na naše zdravlje. Celokupan način života odražava se i na naš ten i kosu. Često nemamo vremena da se u dovoljnoj meri posvetimo sopstvenoj nezi. Agresivne hemikalije kojima obiluju preparati za farbanje, neadekvatna nega, kao i česta izloženost visokim temperaturama pri feniranju ili peglanju, mogu dovesti do toga da nam kosa bude suva i beživotna. Ovaj problem može eskalirati i dovesti do manjeg ili većeg gubitka vlasi.

Delimična ili potpuna ćelavost kod nekih žena može narušiti samopouzdanje. Znajući da im je na određenim delovima glave kosa paučinasta ili je uopšte nema, one mogu izgubiti osećaj ženstvenosti i privlačnosti. Ovaj problem je, na sreću, lako rešiv. Loš kvalitet kose ili njen nedostatak može se jednostavno prevazići nošenjem perika, tupea i umetaka.

Umeci, Perike in, Srbija

Osećajte se glamurozno

Ekstenzije mogu biti odlično rešenje kada želite da izgledate glamurozno na nekoj svečanosti, a nezadovoljni ste gustinom i izgledom svoje prirodne kose. Konjski rep, pletenice, lokne ili stilizovane šiške, lako ćete dobiti pomoću umetaka. Zahvaljujući velikom broju nijansi, možete pronaći ton istovetan vašoj boji.

Umeci su završni detalj koji će zaokružiti vaš autfit, a znamo da kosa, pogotovo kada su u pitanju žene, ima veliki uticaj na sveukupni utisak koji ostavljamo. Iz tog razloga, neveste često odlučuju da na svoj najvažniji dan, izgled upotpune umecima. Bujni uvojci, nonšalantno vezana pletenica ili besprekoran rep doprineće da se osećate kao diva koja je upravo sišla sa pozornice. Samouverenost prosto zrači iz onih koji su zadovoljni sobom, pa zašto da i vi ne budete među njima?

Umeci su odlični u slučajevima kada je potrebno nadomestiti samo deo kose koji nedostaje. Oni su prikladni i za ljude koji imaju ožiljke na glavi, a koji se često opredeljuju za nošenje marama i turbana. Na mestu reza kosa ne raste, pa kada je reč o većem broju šavova, praznine mogu biti veoma primetne. Ekstenzijama se nedostatak uspešno prikriva.

Umeci, Perike in, Srbija

Umeci Ellen Wille – Kvalitet koji vam je dostupan

U prošlosti, perike i umeci bili su dostupni samo plemstvu koje je imalo novca da ga priušti. Danas, ovi proizvodi pristupačni su svima. Pa ipak, treba biti oprezan. Imajte u vidu da se na tržištu nalazi veliki broj proizvoda ovog tipa, ali moramo odabrati one koji su odgovarajućeg kvaliteta. Loš proizvod koji nije prošao nikakvo testiranje, može izazvati različite alergijske reakcije. Crvenilo, svrab i osećaj peckanja su nešto što želite da izbegnete po svaku cenu. Pre kupovine umetka, razmislite i o tome koliko vam je bitna postojanost boje, lakoća održavanja i dugotrajnost.

Firma Perike in  nudi vam perike, tupee i umetke nemačkog proizvođača Ellen Wille. Kolekcija Power Pieces osmišljena je za trenutno povećanje volumena kose. Različite vrste umetaka doprineće da vaša kosa izgleda bujno i negovano. Možete izabrati jednu od deset boja, a na raspolaganju su nijanse od platinasto plave, preko kestenjaste, do crne.

Umeci dolaze u različitim varijantama, tako da sada, za samo nekoliko minuta, možete imati pletenicu, punđu, rep ili šiške. Modeli su prilagođeni ljudima različitog uzrasta i stila, tako da svako može pronaći ekstenziju za sebe.

Još jedna prednost Ellen Wille umetaka svakako je to što su jednostavni za  korišćenje. Umeci se pričvršćuju pomoću klipsi koje su njihov sastavni deo. Ukoliko su u pitanju punđe i repovi, oko umetka se obmotava pramen prirodne kose kako bi se postigao što prirodniji izgled. Izrađeni su od prirodne ili sintetičke kose, a na vama je da odaberete ono što vam se dopada.

Umeci će vam pomoći da zablistate u posebnim prilikama poput venčanja, maturske večeri ili proslave jubileja. Zbog lakog stavljanja i održavanja, oni su podjednako praktični i za korišćenje u svakodnevnim, manje formalnim situacijama.